Čet 21 Apr 2005

21.04.2005 - Povzetek pomembnih sklepov 2. seje nadzornega sveta posebne investicijske družbe VIPA INVEST, d.d., z dne 18.04.2005

Posebna investicijska družba VIPA INVEST delniška investicijska družba d.d., Erjavčeva ulica 2, Nova Gorica na podlagi 66. člena Zakona o trgu vrednostnih papirjev in 6. člena Sklepa o podrobnejši vsebini in načinu objave sporočil javnih družb, obvešča javnost o povzetkih pomembnih sklepov 2. seje nadzornega sveta družbe z dne 18.04.2005:

1. Nadzorni svet je v skladu z 274. a členom ZGD preveril in potrdil letno poročilo za poslovno leto, končano na dan 31.12.2004.

2. Nadzorni svet je sestavil pisno poročilo za skupščino o rezultatu preveritve letnega poročila in predloga uprave za uporabo bilančnega dobička.

3. Nadzorni svet je preveril in soglašal s predlogom uprave o uporabi bilančnega dobička, ugotovljenega na dan 31.12.2004 v višini 590.039.541,03 SIT in predlagal skupščini, da se uporabi za dividende v znesku 529.630.484,00 SIT in za preneseni dobiček v znesku 60.409.057,03 SIT. Dividenda na eno delnico znaša 172,00 SIT bruto.

4. Nadzorni svet je predlagal, da skupščina imenuje za finančnega revizorja za poslovno leto 2005 revizorsko družbo PricewaterhouseCoopers d.o.o. Ljubljana.

5. Nadzorni svet je sprejel na znanje poslovni načrt preoblikovanja posebne investicijske družbe Vipa Invest d.d. in z njim soglašal.

6. Nadzorni svet je soglašal s preoblikovanjem posebne investicijske družbe Vipa Invest d.d. v vzajemni sklad.

7. Nadzorni svet se je seznanil s Prospektom z vključenimi pravili upravljanja novo oblikovanega vzajemnega sklada, ki ga je sprejela uprava Abančne DZU d.o.o. in ki nastane s preoblikovanjem posebne investicijske družbe v vzajemni sklad.

8. Nadzorni svet je potrdil predlagani dnevni red in predloge sklepov 3. skupščine posebne investicijske družbe Vipa Invest d.d..

 

Uprava družbe

Zapri

Želim izvedeti več

V primeru, da ste mlajši od 15 let, za oddajo povpraševanja potrebujete privolitev staršev ali skrbnika.

Privolim, da lahko družba Triglav Skladi d.o.o. moje osebne podatke (ime in priimek, naslov, telefon, e-pošta) in druge podatke, zbrane preko spletnega brskalnika, zbira in uporablja za neposredno trženje, profiliranje, spremljanje obnašanja ciljnega kupca in občasno prejemanje prilagojenih sporočil po e-pošti oziroma telefonu (tudi SMS). Privolitev lahko kadarkoli prekličem. Moje podatke lahko obdelujejo samo pooblaščeni zaposleni in pogodbeni obdelovalci družbe. S potrditvijo sem seznanjen, da so podrobnejše informacije o varstvu osebnih podatkov, vključno s pravicami posameznika, dostopne v rubriki Politika zasebnosti.

Obveščanje izvaja družba Triglav Skladi d.o.o. Z vašo privolitvijo vam bomo lahko pripravili ponudbe, ki bodo prilagojene prav vašim potrebam, zahtevam in interesom oz. vašemu profilu. Na podlagi prepoznanih interesov, navad, potreb, zahtev in želja se bomo lahko posebej posvetili temu, da vam v največji možni meri ponudimo zgolj tisto, kar resnično potrebujete. Redno vas bomo lahko obveščali o vam prilagojenih ponudbah, storitvah in novostih družb Skupine Triglav, s sedežem v Republiki Sloveniji, ki se ukvarjajo z zavarovalniško dejavnostjo in/ali finančnimi storitvami (sem sodijo Zavarovalnica Triglav, d.d., Triglav, Zdravstvena zavarovalnica, d.d., Skupna pokojninska družba, d.d., Triglav Skladi, družba za upravljanje, d.o.o. – za popoln, ažuriran seznam družb prosimo obiščite spletno stran Skupine Triglav, www.triglav.eu).

Pomembno:

Seznanitvene informacije o obdelavi vaših osebnih podatkov

Družba Triglav Skladi d.o.o. vaše osebne podatke, ki jih obdeluje na podlagi vaše privolitve in za namene, ki so opredeljeni zgoraj ter natančneje opisani tukaj hrani do preklica privolitve z vaše strani.

Posameznik lahko kadarkoli začasno ali trajno prekliče svojo privolitev za obdelavo osebnih podatkov za zgoraj opredeljene namene ali ugovarja obdelavi osebnih podatkov za neposredno trženje. Posameznik lahko zahteva dostop, dopolnitev, popravek, omejitev obdelave, prenos ali izbris osebnih podatkov ali vloži ugovor zoper obdelavo osebnih podatkov, ki se obdelujejo v zvezi z njim, s pisno zahtevo, poslano na naslov: Triglav Skladi, d.o.o., Slovenska cesta 54, 1000 Ljubljana, ali na dpo@triglavskladi.si. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave, ki se je na podlagi privolitve izvajala do njenega preklica.

Posameznik ima pravico vložiti pritožbo pri Informacijskem pooblaščencu Republike Slovenije, če meni, da se njegovi osebni podatki obdelujejo v nasprotju z veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov.

Pooblaščeno osebo za varstvo osebnih podatkov v družbi Triglav Skladi d.o.o. lahko kontaktirate preko elektronskega naslova: dpo@triglavskladi.si.

Za uspešno oddajo morate sprejeti privolitev. V kolikor ne želite, lahko še vedno stopite v stik z nami prek 080 10 19.

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Uporabnike spletnega mesta www.triglavskladi.si seznanjamo, da bomo vse podatke in informacije, pridobljene od uporabnikov, uporabljali izključno za potrebe komuniciranja z njimi v zvezi s trženjem Triglav vzajemnih skladov in ostalih tako obstoječih kot tudi novih produktov in storitev družbe Triglav Skladi. V zvezi z varstvom osebnih podatkov zagotavljamo, da bo družba za upravljanje kot upravljavec zbirke osebnih podatkov z njimi postopala v skladu z določbami Zakona o varstvu osebnih podatkov. S tem ko uporabnik posreduje podatke družbi Triglav Skladi s potrditvijo njihovega vnosa v izbrane kontaktne obrazce, dovoljuje, da družba navedene podatke obdeluje za zgoraj opredeljene namene v svojih zbirkah podatkov. Podatke lahko družba Triglav Skladi ali z njene strani pooblaščen pogodbeni obdelovalec podatkov obdeluje do pisnega preklica privolitve, ki ga uporabnik posreduje Družbi. Pisni preklic se lahko nanaša tudi le na posamezen namen oziroma storitev (npr. pošiljanje ponudb, anketiranje, ipd.). Uporabnik lahko družbi po elektronski pošti kadar koli sporoči, katerih vrst elektronskih sporočil oziroma vsebin na svoj e-poštni naslov ne želi več prejemati. Več na https://www.triglavskladi.si/pravno-obvestilo

Mesečno poročilo

Mesečno poročilo podskladov KS Triglav VS avgust 2020

Preberite poročilo