V čem je prednost Triglav Skladov?

Prednost Triglav Skladov je dolgoletna prisotnost na trgu, saj smo Družbo ustanovili že leta 1994, ko so se vzajemni skladi v Sloveniji šele začeli oblikovati. Imamo vse potrebne izkušnje, znanje in infrastrukturo, da uresničimo vaše naložbene cilje. Druga prednost je naša velikost, ki nam zagotavlja stabilnost, vam pa omogoča varnejše naložbe. Zaupa nam že več kot 70.000 vlagateljev, pokrivamo pa skoraj tretjino slovenskega trga. Naš sklad Triglav Steber Global je največji vzajemni sklad v Sloveniji.

Kako skrbimo za razvoj svojih storitev?

Veliko energije vlagamo v pridobivanje novih znanj in v snovanje novih produktov. Poleg razvoja aplikacij za vlagatelje si prizadevamo izboljševati tudi v smeri osebnega pristopa, zato smo kot prva družba za upravljanje v Sloveniji ponudili storitev individualnega upravljanja premoženja (IUP). Če želite biti na tekočem z novostmi in našimi produkti, se lahko prijavite na e-novice.

Kako skrbimo za strokovnost svojih zaposlenih?

Proces odločanja naših strokovnjakov je podprt z nenehnim razvojem podpornih mehanizmov, ključne odločitve pa sprejemajo in potrjujejo strokovna telesa. Vlagamo v napredne sisteme upravljanja naložb in upravljanja s tveganji. Velik poudarek dajemo izobraževanju zaposlenih. Pri tem nimamo v mislih le strokovnega izpopolnjevanja, temveč tudi osebni razvoj in izobraževanje na drugih področjih.

Kako poteka osebno svetovanje pri Triglav Skladih?

Na osebnem svetovanju vam pomagamo poiskati odgovore na vprašanja, ki jih mora poznati vsak vlagatelj preden oblikuje svoj naložbeni portfelj:

  • Kakšen je vaš naložbeni cilj?
  • Kakšno je obdobje varčevanja, v katerem želite ta cilj doseči?
  • Kakšen je vaš odnos do tveganja?
  • Kakšne so vaše finančne zmožnosti?
  • Kakšne so vaše dosedanje izkušnje z vlaganjem?
  • Kakšna je struktura vašega celotnega naložbenega portfelja?

Najlažje vam bo, če pri sebi v naprej premislite glede zgornjih vprašanj, nato pa se dogovorite za sestanek s strokovnjakom.

Po čem se Triglav Skladi razlikujemo od drugih?

Delujemo v stabilnem in kapitalsko močnem finančnem okolju Skupine Triglav, zato lahko dnevno skrb posvečamo kakovosti storitev in ne vprašanjem poslovnega preživetja družbe. Predvsem vas želimo odvrniti od odločanja za naložbe po trenutnem navdihu, zato vam nudimo strokovne nasvete, ter vas seznanimo z različnimi možnostmi za lažjo odločitev. Poudarjamo, da mora biti varčevanje v vzajemnih skladih ciljno usmerjeno in dolgoročno, zato storitev ne ponujamo kot priložnost za hitre dodatne zaslužke. In ne nazadnje vlagateljem zagotavljamo največjo kakovost upravljanja sredstev, ne samo z vidika pričakovane donosnosti, ampak predvsem z vidika upravljanja tveganj.

Zapri

Želim izvedeti več

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Uporabnike spletnega mesta www.triglavskladi.si seznanjamo, da bomo vse podatke in informacije, pridobljene od uporabnikov, uporabljali izključno za potrebe komuniciranja z njimi v zvezi s trženjem Triglav vzajemnih skladov in ostalih tako obstoječih kot tudi novih produktov in storitev družbe Triglav Skladi. V zvezi z varstvom osebnih podatkov zagotavljamo, da bo družba za upravljanje kot upravljavec zbirke osebnih podatkov z njimi postopala v skladu z določbami Zakona o varstvu osebnih podatkov. S tem ko uporabnik posreduje podatke družbi Triglav Skladi s potrditvijo njihovega vnosa v izbrane kontaktne obrazce, dovoljuje, da družba navedene podatke obdeluje za zgoraj opredeljene namene v svojih zbirkah podatkov. Podatke lahko družba Triglav Skladi ali z njene strani pooblaščen pogodbeni obdelovalec podatkov obdeluje do pisnega preklica privolitve, ki ga uporabnik posreduje Družbi. Pisni preklic se lahko nanaša tudi le na posamezen namen oziroma storitev (npr. pošiljanje ponudb, anketiranje, ipd.). Uporabnik lahko družbi po elektronski pošti kadar koli sporoči, katerih vrst elektronskih sporočil oziroma vsebin na svoj e-poštni naslov ne želi več prejemati. Več na http://www.triglavskladi.si/pravno-obvestilo

5 korakov finančnega uspeha

Preberite kako pravilno vstopiti v svet vlaganja.

Prenesite brezplačni priročnik