Kaj mi omogočajo vzajemni skladi?

Podjetij na trgu je zelo veliko, zato bi za trgovanje na borzi potrošili veliko časa in potrebovali še več znanja o delovanju kapitalskih trgov, kar pa vseh niti ne zanima. Samostojnemu investitorju, ki nima ogromno sredstev, ob tem grozi še visoko tveganje, ker ne zmore učinkovito razpršiti svojih sredstev. Odgovor na to so vzajemni skladi, ki izkoriščajo znanje strokovnjakov s področja financ ter združujejo veliko število investitorjev. Združeni skupaj posedujejo znanje in kapitalsko moč, da uspešneje nastopajo na borznem trgu in z zmanjšanim tveganjem plemenitijo svoje premoženje.

Za katero družbo za upravljanje naj se odločim?

Francoski ekonomist Frederic Bastiat je nekoč modro dejal: »Načtovalci so vsi enaki, načrti se razlikujejo.« V mislih je imel željo vsakega vlagatelja, da bi bil pri vlaganju uspešen, in ugotovil, da so poti do cilja različne. Pomembno je, da na svoji poti izberete družbo za upravljanje, ki ji zaupate. Tu smo za vas, da vam pomagamo prečiti morebitne ovire in zmanjšati intenzivnost presenečenj na poti proti vrhu. Predlagamo, da za začetek pobrskate po sklopu Vse, kar morate vedeti pred prvim korakom v svet vlaganja.

Kje najdem informacije?

Želimo vas spodbuditi, da si pred odločitvijo poiščete čim več informacij, zato smo pripravili Informativni portal, kjer lahko pobrskate po Vodiču po svetu vlaganja, raziščete nekatere osnovne pojme, kot so vzajemni sklad, krovni sklad in naložbene kombinacije ter se seznanite s koraki preudarnega načrtovanja varčevanja.

Dokumenti
Zapri

Želim izvedeti več

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Uporabnike spletnega mesta www.triglavskladi.si seznanjamo, da bomo vse podatke in informacije, pridobljene od uporabnikov, uporabljali izključno za potrebe komuniciranja z njimi v zvezi s trženjem Triglav vzajemnih skladov in ostalih tako obstoječih kot tudi novih produktov in storitev družbe Triglav Skladi. V zvezi z varstvom osebnih podatkov zagotavljamo, da bo družba za upravljanje kot upravljavec zbirke osebnih podatkov z njimi postopala v skladu z določbami Zakona o varstvu osebnih podatkov. S tem ko uporabnik posreduje podatke družbi Triglav Skladi s potrditvijo njihovega vnosa v izbrane kontaktne obrazce, dovoljuje, da družba navedene podatke obdeluje za zgoraj opredeljene namene v svojih zbirkah podatkov. Podatke lahko družba Triglav Skladi ali z njene strani pooblaščen pogodbeni obdelovalec podatkov obdeluje do pisnega preklica privolitve, ki ga uporabnik posreduje Družbi. Pisni preklic se lahko nanaša tudi le na posamezen namen oziroma storitev (npr. pošiljanje ponudb, anketiranje, ipd.). Uporabnik lahko družbi po elektronski pošti kadar koli sporoči, katerih vrst elektronskih sporočil oziroma vsebin na svoj e-poštni naslov ne želi več prejemati. Več na http://www.triglavskladi.si/pravno-obvestilo

Aprila nižji vstopni stroški za 50 %

Preberite več o akciji.