Kaj mi omogočajo vzajemni skladi?

Podjetij na trgu je zelo veliko, zato bi za trgovanje na borzi potrošili veliko časa in potrebovali še več znanja o delovanju kapitalskih trgov, kar pa vseh niti ne zanima. Samostojnemu investitorju, ki nima ogromno sredstev, ob tem grozi še visoko tveganje, ker ne zmore učinkovito razpršiti svojih sredstev. Odgovor na to so vzajemni skladi, ki izkoriščajo znanje strokovnjakov s področja financ ter združujejo veliko število investitorjev. Združeni skupaj posedujejo znanje in kapitalsko moč, da uspešneje nastopajo na borznem trgu in z zmanjšanim tveganjem plemenitijo svoje premoženje.

Za katero družbo za upravljanje naj se odločim?

Francoski ekonomist Frederic Bastiat je nekoč modro dejal: »Načtovalci so vsi enaki, načrti se razlikujejo.« V mislih je imel željo vsakega vlagatelja, da bi bil pri vlaganju uspešen, in ugotovil, da so poti do cilja različne. Pomembno je, da na svoji poti izberete družbo za upravljanje, ki ji zaupate. Tu smo za vas, da vam pomagamo prečiti morebitne ovire in zmanjšati intenzivnost presenečenj na poti proti vrhu. Predlagamo, da za začetek pobrskate po sklopu Vse, kar morate vedeti pred prvim korakom v svet vlaganja.

Kje najdem informacije?

Želimo vas spodbuditi, da si pred odločitvijo poiščete čim več informacij, zato smo pripravili Informativni portal, kjer lahko pobrskate po Vodiču po svetu vlaganja, raziščete nekatere osnovne pojme, kot so vzajemni sklad, krovni sklad in naložbene kombinacije ter se seznanite s koraki preudarnega načrtovanja varčevanja.

Zapri

Želim izvedeti več

To prevent automated spam submissions leave this field empty.