Kdaj in kako lahko vplačam v sklad?

Vlagatelj se lahko odloči za enkratna vplačila v sklade ali pa za obročno vplačevanje oziroma varčevalni načrt.

Vlagatelj ob pristopu prejme univerzalni plačilni nalog (UPN) s sklicno številko. S pomočjo UPN lahko izvede enkratna vplačila sredstev na transakcijski račun izbranega sklada. Vlagatelj lahko vplačilo v sklad opravi pri izvajalcih plačilnega prometa (na bančnem okencu, pošti) ali prek svoje elektronske banke. 

V primeru rednega mesečnega varčevanja vlagateljem priporočamo, da za vplačila v vzajemne sklade odprejo direktno obremenitev SEPA (s pomočjo obrazca na vseh pisnih mestih ali na naši spletni strani pod rubriko Dokumenti) ali pa nakazila izvršujejo s pomočjo obrazca Pooblastilo delodajalcu.

Kakšno je najmanjše možno vplačilo v vzajemni sklad?

Triglav Skladi, družba za upravljanje ne opredeljuje najnižjega vplačila v izbran sklad, tako da je možno vplačati poljuben znesek.

V primeru direktnih obremenitev in v primeru nakazila v naložbeno kombinacijo znaša najnižje vplačilo 30 €.

Ali je možno gotovinsko vplačilo v podsklade Krovnega sklada?

Vplačilo je možno izvesti v vseh finančnih in drugih institucijah, ki so pooblaščene za izvajanje plačilnega prometa, v poslovalnicah pa ne poslujemo gotovinsko.

Kaj so direktne obremenitve SEPA?

Direktne obremenitve SEPA so plačilni instrument (trajnik), ki omogoča enostavno, redno, mesečno vplačevanje v podsklade Krovnega sklada Triglav vzajemni skladi, saj se mesečni obrok avtomatsko izvede z vašega računa.

Namenjene so vsem vlagateljem, ki želijo dolgoročno mesečno vplačevati fiksne zneske na račun izbranega vzajemnega sklada. Njihova prednost se kaže tudi v nizkih stroških nakazila za varčevalca.

Zapri

Želim izvedeti več

To prevent automated spam submissions leave this field empty.