Kdaj je družba Triglav Skladi prevzela v upravljanje vzajemne sklade ABANKA SKLADI?

Družba Triglav Skladi je 9. septembra 2013 na podlagi dovoljenja ATVP za prenos upravljanja prevzela v upravljanje vse podsklade Krovnega sklada ABANKA SKLADI.

Kje najdem vzajemne sklade ABANKA SKLADI danes?

Vzajemni skladi ABANKA SKLADI so bili s 16.12.2013 pripojeni in vključeni v Krovni sklad Triglav vzajemni skladi skladno s prikazano sliko.

Na koga se lahko sedaj obrnem v zvezi svojimi naložbami v Abančne sklade?

Vlagatelji se lahko za vse informacije o skladih obračate na Triglav Sklade na naslednjih kontaktih:

  • brezplačna telefonska številka za vlagatelje 080 10 19, vsak delovnik med 8.00 in 17.00 uro;
  • elektronski naslov: info@triglavskladi.si;
  • finančni center Triglav Skladi, Slovenska 54, Ljubljana, vsak delovnik med 8.00 in 17.00 uro ali
  • svoje finančne svetovalce pri Abanki, skladno z delovnim časom poslovalnic.
Zapri

Želim izvedeti več

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Uporabnike spletnega mesta www.triglavskladi.si seznanjamo, da bomo vse podatke in informacije, pridobljene od uporabnikov, uporabljali izključno za potrebe komuniciranja z njimi v zvezi s trženjem Triglav vzajemnih skladov in ostalih tako obstoječih kot tudi novih produktov in storitev družbe Triglav Skladi. V zvezi z varstvom osebnih podatkov zagotavljamo, da bo družba za upravljanje kot upravljavec zbirke osebnih podatkov z njimi postopala v skladu z določbami Zakona o varstvu osebnih podatkov. S tem ko uporabnik posreduje podatke družbi Triglav Skladi s potrditvijo njihovega vnosa v izbrane kontaktne obrazce, dovoljuje, da družba navedene podatke obdeluje za zgoraj opredeljene namene v svojih zbirkah podatkov. Podatke lahko družba Triglav Skladi ali z njene strani pooblaščen pogodbeni obdelovalec podatkov obdeluje do pisnega preklica privolitve, ki ga uporabnik posreduje Družbi. Pisni preklic se lahko nanaša tudi le na posamezen namen oziroma storitev (npr. pošiljanje ponudb, anketiranje, ipd.). Uporabnik lahko družbi po elektronski pošti kadar koli sporoči, katerih vrst elektronskih sporočil oziroma vsebin na svoj e-poštni naslov ne želi več prejemati. Več na http://www.triglavskladi.si/pravno-obvestilo

Mesečno poročilo

Poročilo o poslovanju Triglav vzajemnih skladov, januar 2018

Preberite poročilo