Ali Triglav Skladi omogočajo elektronski pristop k podskladom Krovnega sklada Triglav vzajemni skladi?

Da! Družba Triglav Skladi omogoča elektronski pristop k svojim skladom. Za ta namen smo razvili portal za elektronski pristop – Emil. Portal Emil vam omogoča spletno pristopanje k vsem podskladom v okviru Krovnega sklada Triglav vzajemni skladi na varen, enostaven in uporabniku prijazen način.

Emil služi tudi kot orodje za spremljanje vaših transakcij, omogoča vpogled v stanje vaših naložb, dostop do vseh obrazcev in dokumentov, povezanih s Triglav vzajemnimi skladi, svežih finančnih informacij, poročil skladov in komentarjev borznih dogajanj.

Kaj potrebujem za elektronski pristop?

Za pristop k portalu Emil potrebujete veljavno kvalificirano digitalno potrdilo, ki omogoča identifikacijo uporabnika.

Kje lahko pridobim kvalificirano digitalno potrdilo?

Kvalificirana digitalna potrdila izdajajo pooblaščeni overitelji. Dovoljena je uporaba naslednjih digitalnih potrdil:

Ali je mogoče spremljati nakup in prodajo enot premoženja sklada preko interneta?

Da! Emil vam omogoča spremljanje vaših naložb, in sicer tako vrednosti vaše investicije kot tudi vseh preteklih transakcij.

Kakšne so posebnosti pri prvem vplačilu ob elektronskem pristopu?

V primeru elektronskega pristopa prek portala Emil mora vlagatelj prvo vplačilo opraviti s svojega transakcijskega (osebnega) računa, ki ga je navedel na pristopni izjavi.

Ali lahko preko spleta pristopi tudi mladoletna oseba?

Ne. Preko portala za elektronski pristop – Emil je pristop omogočen le polnoletnim osebam, državljanom Republike Slovenije.

Zapri

Želim izvedeti več

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Uporabnike spletnega mesta www.triglavskladi.si seznanjamo, da bomo vse podatke in informacije, pridobljene od uporabnikov, uporabljali izključno za potrebe komuniciranja z njimi v zvezi s trženjem Triglav vzajemnih skladov in ostalih tako obstoječih kot tudi novih produktov in storitev družbe Triglav Skladi. V zvezi z varstvom osebnih podatkov zagotavljamo, da bo družba za upravljanje kot upravljavec zbirke osebnih podatkov z njimi postopala v skladu z določbami Zakona o varstvu osebnih podatkov. S tem ko uporabnik posreduje podatke družbi Triglav Skladi s potrditvijo njihovega vnosa v izbrane kontaktne obrazce, dovoljuje, da družba navedene podatke obdeluje za zgoraj opredeljene namene v svojih zbirkah podatkov. Podatke lahko družba Triglav Skladi ali z njene strani pooblaščen pogodbeni obdelovalec podatkov obdeluje do pisnega preklica privolitve, ki ga uporabnik posreduje Družbi. Pisni preklic se lahko nanaša tudi le na posamezen namen oziroma storitev (npr. pošiljanje ponudb, anketiranje, ipd.). Uporabnik lahko družbi po elektronski pošti kadar koli sporoči, katerih vrst elektronskih sporočil oziroma vsebin na svoj e-poštni naslov ne želi več prejemati. Več na http://www.triglavskladi.si/pravno-obvestilo

5 korakov finančnega uspeha

Preberite kako pravilno vstopiti v svet vlaganja.

Prenesite brezplačni priročnik