Ko se odločite za vlaganje v Triglav sklade, lahko izbirate med 17 vzajemnimi skladi, ki se razlikujejo glede na geografsko usmerjenost, naložbene razrede, sektorje in velikosti podjetij, kamor investirajo.

S prosto izbiro med vzajemnimi skladi vam omogočamo fleksibilno sestavo vašega individualnega portfelja. Kot posamična izbira so skladi primerni za dopolnjevanje osnovnega finančnega portfelja vlagatelja in jih svetujemo tistim vlagateljem, ki natančno vedo, kaj potrebujejo.

Na drugi strani so naložbene kombinacije primerne za oblikovanje osnovnega portfelja vlagateljev, ki so šele na začetku svoje varčevalne poti. Vlagatelji morate namreč pri izbiri primernega sklada sprejeti kompleksno odločitev z upoštevanjem vrste dejavnikov in si odgovoriti na več vprašanj (ročnost, znanje, naložbeni cilj, odnos do tveganja). Naložbene kombinacije Triglav Skladov vam pot do prave izbire olajšajo. 

Zapri

Želim izvedeti več

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Uporabnike spletnega mesta www.triglavskladi.si seznanjamo, da bomo vse podatke in informacije, pridobljene od uporabnikov, uporabljali izključno za potrebe komuniciranja z njimi v zvezi s trženjem Triglav vzajemnih skladov in ostalih tako obstoječih kot tudi novih produktov in storitev družbe Triglav Skladi. V zvezi z varstvom osebnih podatkov zagotavljamo, da bo družba za upravljanje kot upravljavec zbirke osebnih podatkov z njimi postopala v skladu z določbami Zakona o varstvu osebnih podatkov. S tem ko uporabnik posreduje podatke družbi Triglav Skladi s potrditvijo njihovega vnosa v izbrane kontaktne obrazce, dovoljuje, da družba navedene podatke obdeluje za zgoraj opredeljene namene v svojih zbirkah podatkov. Podatke lahko družba Triglav Skladi ali z njene strani pooblaščen pogodbeni obdelovalec podatkov obdeluje do pisnega preklica privolitve, ki ga uporabnik posreduje Družbi. Pisni preklic se lahko nanaša tudi le na posamezen namen oziroma storitev (npr. pošiljanje ponudb, anketiranje, ipd.). Uporabnik lahko družbi po elektronski pošti kadar koli sporoči, katerih vrst elektronskih sporočil oziroma vsebin na svoj e-poštni naslov ne želi več prejemati. Več na http://www.triglavskladi.si/pravno-obvestilo

5 korakov finančnega uspeha

Preberite kako pravilno vstopiti v svet vlaganja.

Prenesite brezplačni priročnik