Vizija družbe

Naša vizija je:

  • Utrjevati zaupanje vlagateljev in ostati prva izbira za vlagatelje.
  • Ohraniti položaj enega največjih upravljavcev premoženja v Sloveniji.
  • Postati prepoznaven upravljavec individualnega premoženja v regiji.
Poslanstvo in vodilo družbe

Poslanstvo Družbe je kakovostno plemenitenje vašega premoženja. Zato smo oblikovali ponudbo finančnih produktov in storitev, ki temeljijo na odličnosti in dolgoročnosti v delovanju Družbe.

Naše vodilo sta konstruktiven in dolgoročen odnos do vas, naših vlagateljev, ter spodbujanje in ohranjanje pozitivnih, spodbujajočih medosebnih odnosov med zaposlenimi.

Korporativne vrednote
Strokovnost

Naše upravljavce so izoblikovala leta izkušenj, njihovo strokovnost pa dokazujejo tudi strokovni nazivi CFA (Chartered Financial Analyst). Odlikuje jih kakovostno izvajanje finančnih storitev, obenem pa so nosilci strokovnega razvoja upravljanja premoženja v regiji.

Varnost

Varnost poslovanja zagotavljamo z učinkovitim obvladanjem tveganj, dolgoletna tradicija Družbe in usposobljenost zaposlenih pa prispevata k večji finančni varnosti naših strank.

Enostavnost

Postopek za pristop k vzajemnim skladom smo poenostavili, za vsa vprašanja pa so vam na voljo tudi naši svetovalci, ki vam bodo pomagali izbrati pravo naložbeno rešitev, ki bo prilagojena vašemu cilju naložbe.

Družbena odgovornost

Spodbujamo trajnostni razvoj Družbe, s katerim uveljavljamo ekonomsko, zakonsko, etično in filantropsko odgovornost.

Zapri

Želim izvedeti več

To prevent automated spam submissions leave this field empty.