Sre 7 Jun 2017

Poletna finančna šola za mlade

Naši nadobudni najstniki si postavljajo mnogo ciljev in imajo veliko želja. Vsi cilji in želje so uresničljivi, le pravočasno je treba poskrbeti za dober finančni načrt učinkovitega plemenitenja prihrankov.

Revija Moje Finance v sodelovanju s finančno industrijo že drugo leto zapored organizira Poletno finančno šolo za mlade. Namen poletne finančne šole je mladim omogočiti pridobitev dodatnih koristnih znanj za sprejemanje in načrtovanje pametnih finančnih odločitev, saj bodo na ta način znali bolje poskrbeti za svojo prihodnost.

Poletna finančna šola za mlade poteka v prvem in drugem tednu šolskih počitnic. Mladim bo omogočila spoznavanje različnih tem s področja osebnih financ. Udeleženci bodo na terenu spoznali različne finančne ustanove.

V Triglav Skladih smo se tudi letos z veseljem odzvali povabilu, da vedoželjnim najstnikom pobližje predstavimo delovanje borze, psihologijo investiranja in načine preudarnega plemenitenja premoženja. Mladi bodo imeli priložnost tudi v živo spoznati, kako se v družbi za upravljanje upravlja premoženje vlagateljev.

Več o Poletni finančni šoli za mlade si lahko preberete tukaj.

Naložba v znanje je naložba v prihodnost, tudi finančno! Veselimo se obiska in prisrčno vabljeni!

Zapri

Želim izvedeti več

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Uporabnike spletnega mesta www.triglavskladi.si seznanjamo, da bomo vse podatke in informacije, pridobljene od uporabnikov, uporabljali izključno za potrebe komuniciranja z njimi v zvezi s trženjem Triglav vzajemnih skladov in ostalih tako obstoječih kot tudi novih produktov in storitev družbe Triglav Skladi. V zvezi z varstvom osebnih podatkov zagotavljamo, da bo družba za upravljanje kot upravljavec zbirke osebnih podatkov z njimi postopala v skladu z določbami Zakona o varstvu osebnih podatkov. S tem ko uporabnik posreduje podatke družbi Triglav Skladi s potrditvijo njihovega vnosa v izbrane kontaktne obrazce, dovoljuje, da družba navedene podatke obdeluje za zgoraj opredeljene namene v svojih zbirkah podatkov. Podatke lahko družba Triglav Skladi ali z njene strani pooblaščen pogodbeni obdelovalec podatkov obdeluje do pisnega preklica privolitve, ki ga uporabnik posreduje Družbi. Pisni preklic se lahko nanaša tudi le na posamezen namen oziroma storitev (npr. pošiljanje ponudb, anketiranje, ipd.). Uporabnik lahko družbi po elektronski pošti kadar koli sporoči, katerih vrst elektronskih sporočil oziroma vsebin na svoj e-poštni naslov ne želi več prejemati. Več na http://www.triglavskladi.si/pravno-obvestilo

Aprila nižji vstopni stroški za 50 %

Preberite več o akciji.