Sre 7 Jun 2017
Poletna finančna šola za mlade

Naši nadobudni najstniki si postavljajo mnogo ciljev in imajo veliko želja. Vsi cilji in želje so uresničljivi, le pravočasno je treba poskrbeti za dober finančni načrt učinkovitega plemenitenja prihrankov.

Revija Moje Finance v sodelovanju s finančno industrijo že drugo leto zapored organizira Poletno finančno šolo za mlade. Namen poletne finančne šole je mladim omogočiti pridobitev dodatnih koristnih znanj za sprejemanje in načrtovanje pametnih finančnih odločitev, saj bodo na ta način znali bolje poskrbeti za svojo prihodnost.

Poletna finančna šola za mlade poteka v prvem in drugem tednu šolskih počitnic. Mladim bo omogočila spoznavanje različnih tem s področja osebnih financ. Udeleženci bodo na terenu spoznali različne finančne ustanove.

V Triglav Skladih smo se tudi letos z veseljem odzvali povabilu, da vedoželjnim najstnikom pobližje predstavimo delovanje borze, psihologijo investiranja in načine preudarnega plemenitenja premoženja. Mladi bodo imeli priložnost tudi v živo spoznati, kako se v družbi za upravljanje upravlja premoženje vlagateljev.

Več o Poletni finančni šoli za mlade si lahko preberete tukaj.

Naložba v znanje je naložba v prihodnost, tudi finančno! Veselimo se obiska in prisrčno vabljeni!

Zapri

Želim izvedeti več

To prevent automated spam submissions leave this field empty.