Pon 1 Maj 2017

Akcija: 50% nižji vstopni stroški

Vedno več vlagateljev se zaveda pomena varčevanja za prihodnost in če zanj še niste poskrbeli, je zdaj pravi čas!

 

Zaradi izjemnega zanimanja podaljšujemo trženjsko akcijo. Vlagateljem, ki boste do 16. junija vplačali sredstva v delniška sklada Triglav Svetovni razviti trgi, Triglav Nepremičnine ali mešani sklad Triglav Renta, omogočamo 50 % znižanje vstopnih stroškov.

Akcija velja tudi za vlagatelje, ki bodo v času trajanja akcije vplačali sredstva v omenjene sklade, h katerim so ali bodo pristopili preko spletne aplikacije Emil.

Akcija ne velja za vplačila v varčevalne načrte, ki majo posebne ugodnosti, ali za vplačila preko direktnih obremenitev.

Razpršeno nalaganje sredstev in skrbno načrtovanje varčevanja sta ključ dolgoročnega uspeha na kapitalskih trgih. Pri tem vam Triglav Skladi z veseljem pomagamo. Pokličite ali obiščite nas in skupaj bomo začrtali prve korake k uresničitvi vašega želenega cilja.

Lepo vabljeni!

Zapri

Želim izvedeti več

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Uporabnike spletnega mesta www.triglavskladi.si seznanjamo, da bomo vse podatke in informacije, pridobljene od uporabnikov, uporabljali izključno za potrebe komuniciranja z njimi v zvezi s trženjem Triglav vzajemnih skladov in ostalih tako obstoječih kot tudi novih produktov in storitev družbe Triglav Skladi. V zvezi z varstvom osebnih podatkov zagotavljamo, da bo družba za upravljanje kot upravljavec zbirke osebnih podatkov z njimi postopala v skladu z določbami Zakona o varstvu osebnih podatkov. S tem ko uporabnik posreduje podatke družbi Triglav Skladi s potrditvijo njihovega vnosa v izbrane kontaktne obrazce, dovoljuje, da družba navedene podatke obdeluje za zgoraj opredeljene namene v svojih zbirkah podatkov. Podatke lahko družba Triglav Skladi ali z njene strani pooblaščen pogodbeni obdelovalec podatkov obdeluje do pisnega preklica privolitve, ki ga uporabnik posreduje Družbi. Pisni preklic se lahko nanaša tudi le na posamezen namen oziroma storitev (npr. pošiljanje ponudb, anketiranje, ipd.). Uporabnik lahko družbi po elektronski pošti kadar koli sporoči, katerih vrst elektronskih sporočil oziroma vsebin na svoj e-poštni naslov ne želi več prejemati. Več na http://www.triglavskladi.si/pravno-obvestilo

Aprila nižji vstopni stroški za 50 %

Preberite več o akciji.