Novice
2. 10. 2017
Bi ameriška davčna reforma lahko oživila inflacijo?

Načrti ameriške administracije, da bo znižala obdavčitev dobičkov podjetij, ki trenutno znaša 35 odstotkov, so pripomogli k pozitivnemu razpoloženju na delniških trgih.

9. 9. 2017
Objavljeni podatki potrjujejo anketna pričakovanja

Vlagatelji pri ocenjevanju in analiziranju privlačnosti finančnih trgov pogosto spremljajo anketna pričakovanja, s katerimi skušajo oceniti prihodnje stanje posameznih gospodarstev. 

2. 9. 2017
Po desetih letih…

Pred kratkim je minilo deset let od začetka svetovne finančne krize, po mnenju mnogih ekonomistov največje od velike recesije v tridesetih letih prejšnjega stoletja.

Strani

Zapri

Želim izvedeti več

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Uporabnike spletnega mesta www.triglavskladi.si seznanjamo, da bomo vse podatke in informacije, pridobljene od uporabnikov, uporabljali izključno za potrebe komuniciranja z njimi v zvezi s trženjem Triglav vzajemnih skladov in ostalih tako obstoječih kot tudi novih produktov in storitev družbe Triglav Skladi. V zvezi z varstvom osebnih podatkov zagotavljamo, da bo družba za upravljanje kot upravljavec zbirke osebnih podatkov z njimi postopala v skladu z določbami Zakona o varstvu osebnih podatkov. S tem ko uporabnik posreduje podatke družbi Triglav Skladi s potrditvijo njihovega vnosa v izbrane kontaktne obrazce, dovoljuje, da družba navedene podatke obdeluje za zgoraj opredeljene namene v svojih zbirkah podatkov. Podatke lahko družba Triglav Skladi ali z njene strani pooblaščen pogodbeni obdelovalec podatkov obdeluje do pisnega preklica privolitve, ki ga uporabnik posreduje Družbi. Pisni preklic se lahko nanaša tudi le na posamezen namen oziroma storitev (npr. pošiljanje ponudb, anketiranje, ipd.). Uporabnik lahko družbi po elektronski pošti kadar koli sporoči, katerih vrst elektronskih sporočil oziroma vsebin na svoj e-poštni naslov ne želi več prejemati. Več na http://www.triglavskladi.si/pravno-obvestilo