Naložbene kombinacije

Izbor najprimernejše naložbe ni lahek, še posebno, če niste strokovnjak in če imate na izbiro veliko število možnosti. Naložbene kombinacije so skrbno izbrane kombinacije dveh ali več vzajemnih skladov. Vsaka izmed njih ustreza določenemu tipu vlagatelja. Izberite, kakšna so vaša naložbena pričakovanja:

NIŽJA

SREDNJA

VISOKA

Naložbena kombinacija Triglav Varni

Naložbena kombinacija Triglav Varni je primerna za vlagatelje z najbolj umirjenimi naložbenimi pričakovanji, ki na prvo mesto postavljate varnost svojih naložb. Kombinacija prinaša zelo nizko naložbeno tveganje.

Naložbena kombinacija Triglav Umirjeni

Naložbena kombinacija Triglav Umirjeni je primerna za vlagatelje z umirjenimi naložbenimi pričakovanji, ki želite varčevati v skladih in ste pripravljeni sprejemati nižje naložbeno tveganje in s tem zmerno donosnost. 

Naložbena kombinacija Triglav Zmerni

Naložbena kombinacija Triglav Zmerni je primerna za vlagatelje z zmernimi naložbenimi pričakovanji, ki svojih sredstev ne želite izpostavljati večjim naložbenim tveganjem.

Naložbena kombinacija Triglav Dinamični

Naložbena kombinacija Triglav Dinamični je primerna za vlagatelje z dinamičnimi naložbenimi pričakovanji, ki ste v pričakovanju višjih donosov pripravljeni sprejemati višje naložbeno tveganje.

Naložbena kombinacija Triglav Drzni

Naložbena kombinacija Triglav Drzni je primerna za vlagatelje, ki se zavedate, da lahko sredstva močneje zanihajo tudi navzdol, vendar veste, da boste svoj nadpovprečen donos dosegli s konsistentnim, dolgoročnim varčevanjem.

Naložbena kombinacija Triglav Megatrendi

Naložbena kombinacija Triglav Megatrendi je primerna za vlagatelje, ki imate jasno izoblikovano in začrtano pot varčevanja, od katere ne odstopate, ne glede na visoko nihajnost posameznih skladov.

Prednosti naložbenih kombinacij
Naložba prilagojena vam. Skrbno izbrane kombinacije skladov prilagojene tipu vlagatelja. Preverite, katera najbolj ustreza vašemu odnosu do pričakovane donosnosti in nihajnosti naloženih sredstev!
Zapri

Želim izvedeti več

To prevent automated spam submissions leave this field empty.