Triglav Zmerni

Za vlagatelje z zmernimi naložbenimi pričakovanji, ki svojih sredstev ne želite izpostavljati večjim naložbenim tveganjem.
Tip vlagatelja
Zmerni vlagatelj
Stopnja tveganja
5/7
Priporočena doba vlaganja
+4 let
Pričakovan donos
Srednji
Opis naložbene kombinacije

Če imate zmerna naložbena pričakovanja, se odločite za kombinacijo Triglav Zmerni. Z vplačilom boste pridobili vnaprej določeno razmerje vzajemnih skladov Triglav Svetovni razviti trgi (40 %), Triglav Steber Global (40 %) in Triglav Renta (20 %).

Naložbeno kombinacijo priporočamo vlagateljem, ki sta jim pomembni tako razpršenost investiranih sredstev kot tudi potencialni donos delniških trgov. 

Donosnost naložbene kombinacije
Komu je namenjena naložbena kombinacija Triglav Zmerni?
  • Dolgoročnim varčevalcem, ki se prvič odločate razporediti svoje naložbe v delnice.
  • Vlagateljem, ki želite oplemenititi svoje premoženje bolje kot na denarnem trgu.
  • Tistim, ki vas zanimajo globalne naložbe in pričakujete zmerne donose.
  • Vsem, ki želite kombinirati razpršenost in donosnost naložb.
  • Tistim, ki na področju naložb radi ohranjate nadzor.
Za vlagatelje z zmernimi naložbenimi pričakovanji

Naložbena kombinacija Triglav Zmerni vam omogoča ugodno razmerje med razpršenostjo in donosom. Priporočamo jo kot osnovni delniški portfelj vlagatelja. Triglav Zmerni je prava izbira za vas, če vam je pomembno ohranjanje ravnotežja investiranih sredstev in se pri izbiri med donosom in varnostjo svojih naložb najpogosteje odločite za srednjo pot. Konsistentnemu dolgoročnemu varčevanju ste se pripravljeni zavezati dolgoročno.

mio €
Premoženja v upravljanju
Vlagateljev
Za mesečno varčevanje
Izberite način pristopa pri izbiri Naložbene kombinacije
Sorodne naložbene kombinacije
Triglav DINAMIČNI

Naložbena kombinacija Triglav Varni je primerna za vlagatelje z najbolj umirjenimi naložbenimi pričakovanji, ki na prvo mesto postavljate varnost svojih naložb. Kombinacija prinaša zelo nizko naložbeno tveganje.

Triglav DINAMIČNI

Naložbena kombinacija Triglav Umirjeni je primerna za vlagatelje z umirjenimi naložbenimi pričakovanji, ki želite varčevati v skladih in ste pripravljeni sprejemati nižje naložbeno tveganje in s tem zmerno donosnost. 

Triglav DINAMIČNI

Naložbena kombinacija Triglav Megatrendi je primerna za vlagatelje, ki imate jasno izoblikovano in začrtano pot varčevanja, od katere ne odstopate, ne glede na visoko nihajnost posameznih skladov.

Triglav DINAMIČNI

Naložbena kombinacija Triglav Drzni je primerna za vlagatelje, ki se zavedate, da lahko sredstva močneje zanihajo tudi navzdol, vendar veste, da boste svoj nadpovprečen donos dosegli s konsistentnim, dolgoročnim varčevanjem.

Triglav DINAMIČNI

Naložbena kombinacija Triglav Dinamični je primerna za vlagatelje z dinamičnimi naložbenimi pričakovanji, ki ste v pričakovanju višjih donosov pripravljeni sprejemati višje naložbeno tveganje.

Zapri

Želim izvedeti več

To prevent automated spam submissions leave this field empty.