Triglav Varni

Za vlagatelje z najbolj umirjenimi naložbenimi pričakovanji, ki na prvo mesto postavljate varnost svojih naložb. Kombinacija prinaša zelo nizko naložbeno tveganje.
Tip vlagatelja
Umirjeni vlagatelj
Stopnja tveganja
2/7
Priporočena doba vlaganja
+2 let
Pričakovan donos
Nizek
Opis naložbene kombinacije

Če imate zelo umirjena naložbena pričakovanja, se odločite za kombinacijo Triglav Varni. Z vplačilom boste pridobili vnaprej določeno razmerje vzajemnih skladov Triglav Money Market EUR (40 %), Triglav Obvezniški (40%) in Triglav High Yield Bond (20 %).

Ker gre za naložbo, ki prinaša nizko naložbeno tveganje, naložbeno kombinacijo priporočamo vlagateljem, ki niso pripravljeni sprejemati večjega naložbenega tveganja. 

Donosnost naložbene kombinacije
Komu je namenjena naložbena kombinacija Triglav Varni?
  • Varčevalcem, ki ne veste ali boste lahko varčevali dolgoročno, vendar lahko varčujete vsaj 2 leti.
  • Vlagateljem, ki želite nizko nihajnost svoje naložbe.
  • Tistim, ki vas zanimajo naložbe na denarnem trgu in pričakujete nižje donose.
  • Vsem, ki ste na področju naložb previdni in ne želite prevzemati večjega naložbenega tveganja. 
Za vlagatelje z najbolj umirjenimi naložbenimi pričakovanji

Naložbena kombinacija Triglav Varni vam omogoča nizko naložbeno tveganje. Triglav Varni je prava izbira za vas, če v ospredje postavljate varnost vaših naložb. Dolgoročnemu varčevanju se še ne morete ali niste pripravljeni zavezati, vendar lahko varčujete vsaj 2 leti.

mio €
Premoženja v upravljanju
Vlagateljev
Za mesečno varčevanje
Izberite način pristopa pri izbiri Naložbene kombinacije
Sorodne naložbene kombinacije
Triglav DINAMIČNI

Naložbena kombinacija Triglav Umirjeni je primerna za vlagatelje z umirjenimi naložbenimi pričakovanji, ki želite varčevati v skladih in ste pripravljeni sprejemati nižje naložbeno tveganje in s tem zmerno donosnost. 

Triglav DINAMIČNI

Naložbena kombinacija Triglav Zmerni je primerna za vlagatelje z zmernimi naložbenimi pričakovanji, ki svojih sredstev ne želite izpostavljati večjim naložbenim tveganjem.

Triglav DINAMIČNI

Naložbena kombinacija Triglav Megatrendi je primerna za vlagatelje, ki imate jasno izoblikovano in začrtano pot varčevanja, od katere ne odstopate, ne glede na visoko nihajnost posameznih skladov.

Triglav DINAMIČNI

Naložbena kombinacija Triglav Drzni je primerna za vlagatelje, ki se zavedate, da lahko sredstva močneje zanihajo tudi navzdol, vendar veste, da boste svoj nadpovprečen donos dosegli s konsistentnim, dolgoročnim varčevanjem.

Triglav DINAMIČNI

Naložbena kombinacija Triglav Dinamični je primerna za vlagatelje z dinamičnimi naložbenimi pričakovanji, ki ste v pričakovanju višjih donosov pripravljeni sprejemati višje naložbeno tveganje.

Zapri

Želim izvedeti več

To prevent automated spam submissions leave this field empty.