Triglav Umirjeni

Za vlagatelje z umirjenimi naložbenimi pričakovanji, ki želite varčevati v skladih in ste pripravljeni sprejemati nižje naložbeno tveganje in s tem zmerno donosnost.
Tip vlagatelja
Umirjeni vlagatelj
Stopnja tveganja
4/7
Priporočena doba vlaganja
+3 let
Pričakovan donos
Srednji
Opis naložbene kombinacije

Če imate umirjena naložbena pričakovanja, se odločite za kombinacijo Triglav Umirjeni. Z vplačilom boste pridobili vnaprej določeno razmerje vzajemnih skladov Triglav Renta (60 %) in Triglav Obvezniški (40 %).

Ker gre za naložbo, ki prinaša relativno nizko naložbeno tveganje, naložbeno kombinacijo priporočamo vlagateljem, ki jim je pomembna relativna varnost naložb. Kljub temu kombinacija vlagateljem omogoča delno izpostavitev do svetovnih delniških trgov.

Donosnost naložbene kombinacije
Komu je namenjena naložbena kombinacija Triglav Umirjeni?
  • Varčevalcem, ki ne veste ali boste lahko varčevali dolgoročno, vendar lahko varčujete vsaj 3 leta.
  • Tistim, ki vas zanima razpršenost naložb in pričakujete tveganju primerne donose.
  • Vsem, ki ste na področju naložb previdni in ne želite prevzemati večjega naložbenega tveganja. 
Za vlagatelje z umirjenimi naložbenimi pričakovanji

Naložbena kombinacija Triglav Umirjeni vam omogoča nizko naložbeno tveganje. Triglav Umirjeni je prava izbira za vas, če v ospredje postavljate varnost vaših naložb in vas bolj kot donos privlači enakomerna in umirjena rast sredstev.

mio €
Premoženja v upravljanju
Vlagateljev
Za mesečno varčevanje
Izberite način pristopa pri izbiri Naložbene kombinacije
Sorodne naložbene kombinacije
Triglav DINAMIČNI

Naložbena kombinacija Triglav Varni je primerna za vlagatelje z najbolj umirjenimi naložbenimi pričakovanji, ki na prvo mesto postavljate varnost svojih naložb. Kombinacija prinaša zelo nizko naložbeno tveganje.

Triglav DINAMIČNI

Naložbena kombinacija Triglav Zmerni je primerna za vlagatelje z zmernimi naložbenimi pričakovanji, ki svojih sredstev ne želite izpostavljati večjim naložbenim tveganjem.

Triglav DINAMIČNI

Naložbena kombinacija Triglav Megatrendi je primerna za vlagatelje, ki imate jasno izoblikovano in začrtano pot varčevanja, od katere ne odstopate, ne glede na visoko nihajnost posameznih skladov.

Triglav DINAMIČNI

Naložbena kombinacija Triglav Drzni je primerna za vlagatelje, ki se zavedate, da lahko sredstva močneje zanihajo tudi navzdol, vendar veste, da boste svoj nadpovprečen donos dosegli s konsistentnim, dolgoročnim varčevanjem.

Triglav DINAMIČNI

Naložbena kombinacija Triglav Dinamični je primerna za vlagatelje z dinamičnimi naložbenimi pričakovanji, ki ste v pričakovanju višjih donosov pripravljeni sprejemati višje naložbeno tveganje.

Zapri

Želim izvedeti več

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Uporabnike spletnega mesta www.triglavskladi.si seznanjamo, da bomo vse podatke in informacije, pridobljene od uporabnikov, uporabljali izključno za potrebe komuniciranja z njimi v zvezi s trženjem Triglav vzajemnih skladov in ostalih tako obstoječih kot tudi novih produktov in storitev družbe Triglav Skladi. V zvezi z varstvom osebnih podatkov zagotavljamo, da bo družba za upravljanje kot upravljavec zbirke osebnih podatkov z njimi postopala v skladu z določbami Zakona o varstvu osebnih podatkov. S tem ko uporabnik posreduje podatke družbi Triglav Skladi s potrditvijo njihovega vnosa v izbrane kontaktne obrazce, dovoljuje, da družba navedene podatke obdeluje za zgoraj opredeljene namene v svojih zbirkah podatkov. Podatke lahko družba Triglav Skladi ali z njene strani pooblaščen pogodbeni obdelovalec podatkov obdeluje do pisnega preklica privolitve, ki ga uporabnik posreduje Družbi. Pisni preklic se lahko nanaša tudi le na posamezen namen oziroma storitev (npr. pošiljanje ponudb, anketiranje, ipd.). Uporabnik lahko družbi po elektronski pošti kadar koli sporoči, katerih vrst elektronskih sporočil oziroma vsebin na svoj e-poštni naslov ne želi več prejemati. Več na http://www.triglavskladi.si/pravno-obvestilo

Aprila nižji vstopni stroški za 50 %

Preberite več o akciji.