Triglav Megatrendi

Naložbena kombinacija Triglav Megatrendi je primerna za vlagatelje, ki imate jasno izoblikovano in začrtano pot varčevanja, od katere ne odstopate, ne glede na visoko nihajnost posameznih skladov.
Tip vlagatelja
Drzni vlagatelj
Stopnja tveganja
7/7
Priporočena doba vlaganja
+5 let
Pričakovan donos
Visok
Opis naložbene kombinacije

Če imate nadpovprečna naložbena pričakovanja, se odločite za kombinacijo Triglav Megatrendi. Z vplačilom boste pridobili vnaprej določeno razmerje sektorskih delniških vzajemnih skladov, ki predstavljajo ključne globalne trende: Triglav Naravni viri (50 %), Triglav EM Potrošne dobrine (30 %) in Triglav Zdravje in farmacija (20 %).

Ker gre za naložbo, pri kateri morate sprejemati relativno visoko naložbeno tveganje, naložbeno kombinacijo priporočamo bolj izkušenim vlagateljem, ki se zavedajo, da želene visoke donose spremlja tudi visoka nihajnost vloženih sredstev. 

Donosnost naložbene kombinacije

Naložbena kombinacija Triglav Megatrendi deluje že od leta 2011, vendar zaradi spojitve skladov Triglav Energija in Triglav Surovine in materiali gibanja ne moremo prikazovati.

Komu je namenjena naložbena kombinacija Triglav Megatrendi?
  • Vlagateljem, ki želite sodelovati v potencialu globalnih sil družbenega razvoja, za katere verjamemo, da bodo oblikovale našo prihodnost v naslednjih desetletjih.
  • Dolgoročnim varčevalcem z nekaj izkušnjami in znanjem o delovanju kapitalskih trgov.
  • Vlagateljem, ki želite oplemenititi svoje premoženje in pričakujete visoke donose, ter ste pripravljeni sprejeti večja tveganja.
Za vlagatelje z nadpovprečnimi naložbenimi pričakovanji

Naložbena kombinacija Triglav Megatrendi vam omogoča visoke donose v ozko specializiranih naložbah z dolgoročno perspektivo rasti, ki izvira iz demografskih sprememb in omejitve razpoložljivosti naravnih virov. Triglav Megatrendi je prava izbira za vas, če je vaša varčevalna pot dolgoročna in od nje ne boste odstopili ne glede na nihajnost posameznih skladov. Zavedate se, da lahko sredstva zanihajo močno tudi navzdol in veste, da bo nadpovprečni donos prineslo šele konsistentno dolgoročno varčevanje, ki ste se mu pripravljeni zavezati vsaj za 5 let. Ker se tovrstne naložbe lahko gibljejo tudi drugače od povprečja kapitalskih trgov, naložbeno kombinacijo priporočamo kot dolgoročni dodatek vašemu osnovnemu portfelju naložb. 

mio €
Premoženja v upravljanju
Vlagateljev
Za mesečno varčevanje
Izberite način pristopa pri izbiri Naložbene kombinacije
Sorodne naložbene kombinacije
Triglav DINAMIČNI

Naložbena kombinacija Triglav Varni je primerna za vlagatelje z najbolj umirjenimi naložbenimi pričakovanji, ki na prvo mesto postavljate varnost svojih naložb. Kombinacija prinaša zelo nizko naložbeno tveganje.

Triglav DINAMIČNI

Naložbena kombinacija Triglav Umirjeni je primerna za vlagatelje z umirjenimi naložbenimi pričakovanji, ki želite varčevati v skladih in ste pripravljeni sprejemati nižje naložbeno tveganje in s tem zmerno donosnost. 

Triglav DINAMIČNI

Naložbena kombinacija Triglav Zmerni je primerna za vlagatelje z zmernimi naložbenimi pričakovanji, ki svojih sredstev ne želite izpostavljati večjim naložbenim tveganjem.

Triglav DINAMIČNI

Naložbena kombinacija Triglav Drzni je primerna za vlagatelje, ki se zavedate, da lahko sredstva močneje zanihajo tudi navzdol, vendar veste, da boste svoj nadpovprečen donos dosegli s konsistentnim, dolgoročnim varčevanjem.

Triglav DINAMIČNI

Naložbena kombinacija Triglav Dinamični je primerna za vlagatelje z dinamičnimi naložbenimi pričakovanji, ki ste v pričakovanju višjih donosov pripravljeni sprejemati višje naložbeno tveganje.

Zapri

Želim izvedeti več

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Uporabnike spletnega mesta www.triglavskladi.si seznanjamo, da bomo vse podatke in informacije, pridobljene od uporabnikov, uporabljali izključno za potrebe komuniciranja z njimi v zvezi s trženjem Triglav vzajemnih skladov in ostalih tako obstoječih kot tudi novih produktov in storitev družbe Triglav Skladi. V zvezi z varstvom osebnih podatkov zagotavljamo, da bo družba za upravljanje kot upravljavec zbirke osebnih podatkov z njimi postopala v skladu z določbami Zakona o varstvu osebnih podatkov. S tem ko uporabnik posreduje podatke družbi Triglav Skladi s potrditvijo njihovega vnosa v izbrane kontaktne obrazce, dovoljuje, da družba navedene podatke obdeluje za zgoraj opredeljene namene v svojih zbirkah podatkov. Podatke lahko družba Triglav Skladi ali z njene strani pooblaščen pogodbeni obdelovalec podatkov obdeluje do pisnega preklica privolitve, ki ga uporabnik posreduje Družbi. Pisni preklic se lahko nanaša tudi le na posamezen namen oziroma storitev (npr. pošiljanje ponudb, anketiranje, ipd.). Uporabnik lahko družbi po elektronski pošti kadar koli sporoči, katerih vrst elektronskih sporočil oziroma vsebin na svoj e-poštni naslov ne želi več prejemati. Več na http://www.triglavskladi.si/pravno-obvestilo

Aprila nižji vstopni stroški za 50 %

Preberite več o akciji.