Triglav Drzni

Za vlagatelje, ki se zavedate, da lahko sredstva močneje zanihajo tudi navzdol, vendar veste, da boste svoj nadpovprečen donos dosegli s konsistentnim, dolgoročnim varčevanjem.
Tip vlagatelja
Drzni vlagatelj
Stopnja tveganja
6/7
Priporočena doba vlaganja
+5 let
Pričakovan donos
Visok
Opis naložbene kombinacije

Če imate visoka naložbena pričakovanja, se odločite za kombinacijo Triglav Drzni. Z vplačilom boste pridobili vnaprej določeno razmerje delniških vzajemnih skladov Triglav Balkan (40 %), Triglav Rastoči trgi (40 %) in Triglav Hitro rastoča podjetja (20 %).

Ker gre za naložbo, pri kateri morate sprejemati relativno visoko tveganje, naložbeno kombinacijo priporočamo bolj izkušenim vlagateljem, ki ob nihanjih na trgih znajo ohraniti mirno kri, a jim čas ali volja ne dopušča, da bi se odločili za samostojno pot v svet borze. 

Donosnost naložbene kombinacije
Komu je namenjena naložbena kombinacija Triglav Drzni?
  • Vlagateljem, ki si želite investirati v ozko specializirane naložbe.
  • Vlagateljem z izkušnjami in znanjem o delovanju kapitalskih trgov.
  • Vlagateljem, ki želite na dolgi rok oplemenititi svoje premoženje.
  • Vsem, ki znate sprejemati visoke nihaje vloženih sredstev in veste, da kapitalski trgi delujejo ciklično.
Za vlagatelje z visokimi naložbenimi pričakovanji

Naložbena kombinacija Triglav Drzni vam omogoča plemenitenje sredstev v izbranih, ozko specializiranih naložbah. Triglav Drzni je prava izbira za vas, če ste s svojimi naložbami že prisotni na razvitih kapitalskih trgih, investirate izključno dolgoročno in ste vajeni nihajnosti na kapitalskih trgih. Ker se tovrstne naložbe lahko gibljejo tudi drugače od povprečja kapitalskih trgov, naložbeno kombinacijo Triglav Drzni priporočamo kot dolgoročni dodatek vašemu osnovnemu portfelju naložb.

mio €
Premoženja v upravljanju
Vlagateljev
Za mesečno varčevanje
Izberite način pristopa pri izbiri Naložbene kombinacije
Sorodne naložbene kombinacije
Triglav DINAMIČNI

Naložbena kombinacija Triglav Varni je primerna za vlagatelje z najbolj umirjenimi naložbenimi pričakovanji, ki na prvo mesto postavljate varnost svojih naložb. Kombinacija prinaša zelo nizko naložbeno tveganje.

Triglav DINAMIČNI

Naložbena kombinacija Triglav Umirjeni je primerna za vlagatelje z umirjenimi naložbenimi pričakovanji, ki želite varčevati v skladih in ste pripravljeni sprejemati nižje naložbeno tveganje in s tem zmerno donosnost. 

Triglav DINAMIČNI

Naložbena kombinacija Triglav Zmerni je primerna za vlagatelje z zmernimi naložbenimi pričakovanji, ki svojih sredstev ne želite izpostavljati večjim naložbenim tveganjem.

Triglav DINAMIČNI

Naložbena kombinacija Triglav Megatrendi je primerna za vlagatelje, ki imate jasno izoblikovano in začrtano pot varčevanja, od katere ne odstopate, ne glede na visoko nihajnost posameznih skladov.

Triglav DINAMIČNI

Naložbena kombinacija Triglav Dinamični je primerna za vlagatelje z dinamičnimi naložbenimi pričakovanji, ki ste v pričakovanju višjih donosov pripravljeni sprejemati višje naložbeno tveganje.

Zapri

Želim izvedeti več

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Uporabnike spletnega mesta www.triglavskladi.si seznanjamo, da bomo vse podatke in informacije, pridobljene od uporabnikov, uporabljali izključno za potrebe komuniciranja z njimi v zvezi s trženjem Triglav vzajemnih skladov in ostalih tako obstoječih kot tudi novih produktov in storitev družbe Triglav Skladi. V zvezi z varstvom osebnih podatkov zagotavljamo, da bo družba za upravljanje kot upravljavec zbirke osebnih podatkov z njimi postopala v skladu z določbami Zakona o varstvu osebnih podatkov. S tem ko uporabnik posreduje podatke družbi Triglav Skladi s potrditvijo njihovega vnosa v izbrane kontaktne obrazce, dovoljuje, da družba navedene podatke obdeluje za zgoraj opredeljene namene v svojih zbirkah podatkov. Podatke lahko družba Triglav Skladi ali z njene strani pooblaščen pogodbeni obdelovalec podatkov obdeluje do pisnega preklica privolitve, ki ga uporabnik posreduje Družbi. Pisni preklic se lahko nanaša tudi le na posamezen namen oziroma storitev (npr. pošiljanje ponudb, anketiranje, ipd.). Uporabnik lahko družbi po elektronski pošti kadar koli sporoči, katerih vrst elektronskih sporočil oziroma vsebin na svoj e-poštni naslov ne želi več prejemati. Več na http://www.triglavskladi.si/pravno-obvestilo

Aprila nižji vstopni stroški za 50 %

Preberite več o akciji.