Triglav Dinamični

Za vlagatelje z dinamičnimi naložbenimi pričakovanji, ki ste v pričakovanju višjih donosov pripravljeni sprejemati višje naložbeno tveganje.
Tip vlagatelja
Dinamični vlagatelj
Stopnja tveganja
6/7
Priporočena doba vlaganja
+5 let
Pričakovan donos
Visok
Opis naložbene kombinacije

Če imate dinamična naložbena pričakovanja, se odločite za kombinacijo Triglav Dinamični. Z vplačilom boste pridobili vnaprej določeno razmerje delniških vzajemnih skladov Triglav Azija (40 %), Triglav Severna Amerika (40 %) in Triglav Hitro rastoča podjetja (20 %).

Ker gre za naložbo, pri kateri morate sprejeti relativno visoko tveganje, naložbeno kombinacijo priporočamo vlagateljem, ki niso zadovoljni s povprečnim in se zavedajo, da vrednost njihovih sredstev lahko tudi občutneje zaniha.

Donosnost naložbene kombinacije
Komu je namenjena naložbena kombinacija Triglav Dinamični?
  • Dolgoročnim varčevalcem, ki na področju naložb ravnate dinamično in na svojo naložbo gledate kot na dolgoročen cilj.
  • Vlagateljem, ki želite ustrezno razpršiti svoje premoženje.
  • Tistim, ki vas zanimajo naložbe v izbrane regije in pričakujete donose delniških trgov.
  • Vsem, ki vam nihajnost delniških trgov ni tuja.
Za vlagatelje z dinamičnimi naložbenimi pričakovanji

Naložbena kombinacija Triglav Dinamični vam omogoča udeležbo pri rasti izbranih delniških trgov ob odločitvi za dolgoročno varčevanje. Triglav Dinamični je prava izbira za vas, če ste odločeni glede svojih dolgoročnih ciljev varčevanja in ste pripravljeni sprejemati tudi večje izzive. Konsistentnemu dolgoročnemu varčevanju ste se pripravljeni zavezati za vsaj 5 let.

mio €
Premoženja v upravljanju
Vlagateljev
Za mesečno varčevanje
Izberite način pristopa pri izbiri Naložbene kombinacije
Sorodne naložbene kombinacije
Triglav DINAMIČNI

Naložbena kombinacija Triglav Varni je primerna za vlagatelje z najbolj umirjenimi naložbenimi pričakovanji, ki na prvo mesto postavljate varnost svojih naložb. Kombinacija prinaša zelo nizko naložbeno tveganje.

Triglav DINAMIČNI

Naložbena kombinacija Triglav Umirjeni je primerna za vlagatelje z umirjenimi naložbenimi pričakovanji, ki želite varčevati v skladih in ste pripravljeni sprejemati nižje naložbeno tveganje in s tem zmerno donosnost. 

Triglav DINAMIČNI

Naložbena kombinacija Triglav Zmerni je primerna za vlagatelje z zmernimi naložbenimi pričakovanji, ki svojih sredstev ne želite izpostavljati večjim naložbenim tveganjem.

Triglav DINAMIČNI

Naložbena kombinacija Triglav Megatrendi je primerna za vlagatelje, ki imate jasno izoblikovano in začrtano pot varčevanja, od katere ne odstopate, ne glede na visoko nihajnost posameznih skladov.

Triglav DINAMIČNI

Naložbena kombinacija Triglav Drzni je primerna za vlagatelje, ki se zavedate, da lahko sredstva močneje zanihajo tudi navzdol, vendar veste, da boste svoj nadpovprečen donos dosegli s konsistentnim, dolgoročnim varčevanjem.

Zapri

Želim izvedeti več

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Uporabnike spletnega mesta www.triglavskladi.si seznanjamo, da bomo vse podatke in informacije, pridobljene od uporabnikov, uporabljali izključno za potrebe komuniciranja z njimi v zvezi s trženjem Triglav vzajemnih skladov in ostalih tako obstoječih kot tudi novih produktov in storitev družbe Triglav Skladi. V zvezi z varstvom osebnih podatkov zagotavljamo, da bo družba za upravljanje kot upravljavec zbirke osebnih podatkov z njimi postopala v skladu z določbami Zakona o varstvu osebnih podatkov. S tem ko uporabnik posreduje podatke družbi Triglav Skladi s potrditvijo njihovega vnosa v izbrane kontaktne obrazce, dovoljuje, da družba navedene podatke obdeluje za zgoraj opredeljene namene v svojih zbirkah podatkov. Podatke lahko družba Triglav Skladi ali z njene strani pooblaščen pogodbeni obdelovalec podatkov obdeluje do pisnega preklica privolitve, ki ga uporabnik posreduje Družbi. Pisni preklic se lahko nanaša tudi le na posamezen namen oziroma storitev (npr. pošiljanje ponudb, anketiranje, ipd.). Uporabnik lahko družbi po elektronski pošti kadar koli sporoči, katerih vrst elektronskih sporočil oziroma vsebin na svoj e-poštni naslov ne želi več prejemati. Več na http://www.triglavskladi.si/pravno-obvestilo

Aprila nižji vstopni stroški za 50 %

Preberite več o akciji.